Sortiment - kakel

Fint kakel till ditt hem i Hässleholm och Kristianstad

 

 

Är det dags att renovera kök, grovkök, hall, tvättstuga eller badrum? Kom förbi hos oss på BOLIST i Broby. Vi har ett brett utbud av kakel till dig som bor i Hässleholm, Kristianstad, Broby eller Älmhult.

När det är dags att renovera våtutrymmen, kök eller hall så är det många kunder som letar efter kakel. Det är ett arbete som kräver en hel del pyssel och utmaningar, bland annat ska kaklet mönsteranpassas och det kan också behövas skäras till.

Du kommer långt med rätt verktyg och anpassade tillbehör av bra kvalitet underlättar garanterat ditt renoveringsarbete eller din nybyggnation, någonting som du givetvis hittar hos BOLIST i Broby.

Vi har även klinker som du kan lägga både inomhus och utomhus, varför inte binda samman altanen med inredningen inomhus genom att ha samma klinker på båda sidorna om altandörren? Du kan naturligtvis också ha samma kakel i ditt kök inomhus som i ditt utekök.

Hur ska jag välja kakel?

Fundera över vilken storlek du vill ha på plattorna, större plattor passar bättre i större utrymmen, medan mindre gör sig an naturliga skäl bättre på mindre ytor. Det är vanligare med mindre format i kök, tänk också på att kakel finns i både med blank och matt yta, där den blanka ytan är något lättare att hålla rent.

Verktyg och tillbehör för kakel och klinker

När materialvalet är gjort behöver du även i vissa fall ta hänsyn till mönsterpassning och lutning av golv. Här på BOLIST hittar du ett brett urval av produkter av hög kvalitet som gör jobbet avsevärt mycket lättare för dig, vare sig du jobbar som hantverkare eller sätter igång byggprojekt hemma eller i sommarstugan.

Hos oss finner du murarsnöre och fogslev av bästa kvalitet som du behöver när du ska foga kakel. Vi har även praktiska kakelskärare och fogplattor som gör jobbet så mycket enklare. I vårt varierade utbud hittar du även kakelsnöre och kakelkryss. Att lägga tätskikt i våtutrymmen kan vara en utmaning, och för grovjobbet med avlopp och rörarbeten i kök och bad hittar du många bra rör- och brunnsmanschetter hos oss.

Efter utfört arbete behöver du ta bort alla fogrester och annat kladd. Med vår kakel- och fogrengöringsspray eller annan kakeltvättare rensar du enkelt av kaklet eller klinkern efteråt. Använd sedan en högkvalitativ klinkerolja för att ge kaklet den sista finishen, det funkar ungefär på samma sätt som när du oljar in altantrallen. Oljan ger kaklet en smutsavvisande yta och framhäver karaktären på klinkern eller kaklet.

Kom förbi hos oss på BOLIST i Broby. Vi har ett brett utbud av kakel till dig som bor i Hässleholm, Kristianstad, Broby eller Älmhult.

 

Hos BOLIST finner ni hela vårt produktsortiment. Kika i vår katalog nedan eller klicka här för att komma direkt till våra produkter och göra en beställning på BOLIST´s sida.