Sortiment - golv

Laminatgolv och andra fina golv i Hässleholm och Kristianstad  

Är det dags att renovera eller bygga nytt hus? Då har du många viktiga beslut att fatta.

Ett av dem handlar om golv.

Att välja rätt golv till din bostad är ett stort och viktigt val, och vi på Bolist i Broby hjälper dig gärna att välja rätt golv. Vi har ett brett utbud av golv, klinker, laminatgolv samt plastgolv och du hittar oss i Broby, en halvtimmes bilresa från Kristianstad och 25 minuter från Hässleholm.

Vad ska jag tänka på när jag byter golv?  

Det är viktigt att välja ett golv at hög kvalitet som uppfyller dina önskemål och vilken typ av golv du ska välja beror på vilket rum du ska ha det i och hur mycket slitage som det kommer att utsättas för.

Ett köksgolv utsätts exempelvis för mer slitage än ett sovrumsgolv. I ett kök kan det vara smidigt att ha klinkers, men det finns även fina laminatgolv som håller en hög kvalité och som är sköna att gå på.

Fundera över:

1) Vilket rum ska du ha golvet i?

2) Hur slitstarkt ska golvet vara?

3) Vilka färger har du i rummet? Är det ljuset eller mörkt?

4) Vilket golv tycker du om? Gillar du naturmaterial, laminatgolv eller vinyl?

Ljusa golv gör att rummet upplevs som större och naturmaterial kan ge en varmare känsla. Det kan också vara enkelt att kombinera med de flesta färger i fall din inredningssmak skulle ändras med tiden.

Känns det knepigt?

Kom in till oss på BOLIST så hjälper våra duktiga medarbetare dig att hitta rätt golv.

Är det svårt att lägga laminatgolv?  

I vårt sortiment hittar du allt från fina parkettgolv i exempelvis ek eller ask till reptåliga laminatgolv som du enkelt lägger med en klickfunktion. Du kan också välja laminatgolv med en stegljudsdämpning för att minska ljudnivån. Hos oss betalar du per kvadratmeter, mät därför noga och väl innan du räknar ut hur mycket du behöver till ditt rum. Om du har ett rakt och enkelt rum med ett bra underlag går det lätt att lägga det nya golvet själv och eftersom så väl parkettgolv, som laminatgolv är färdigbehandlade behöver du varken olja eller lacka innan du flyttar in dina möbler.

Välkommen till BOLIST i Broby. Hos oss hittar du olika typer av golv, som laminatgolv, plastgolv och trägolv, vi finns en halvtimmes bilresa från Kristianstad och 25 minuter från Hässleholm.

Hos BOLIST finner ni hela vårt produktsortiment. Kika i vår katalog nedan eller klicka här för att komma direkt till våra produkter och göra en beställning på BOLIST´s sida.