Sortiment - Badkar

Vi har badkar för dig i Hässleholm!

Oavsett om du bor i Hässleholm, Kristianstad eller Älmhult hjälper vi gärna dig att hitta ett nytt badkar eller en duschkabin.

Det är många stora frågor som ska besvaras när du ska bygga ett nytt hus och designa ett badrum eller renovera ett badrum i ditt hem.

En av de första frågorna som måste besvaras är om du vill ha en dusch eller ett badkar?

Hos oss på BOLIST i Broby hittar du ett brett sortiment av båda delarna, vi har duschkabiner, duschdörrar eller vill du ha både dusch och badkar?

 

Att välja dusch eller badkar?

Det är viktigt att tänka på platsen i ett badkar. Har du ett mindre utrymme passar det bäst med en dusch, kanske en duschkabin eller Självklart har vi även olika typer av duschset komplett med slang.

 

Har du däremot ett större badrum kan det vara trevligt med ett badkar.

Det väcker nästa fråga, vilken typ av badkar ska jag välja?

För att kunna svara på den frågan behöver du fundera över hur du använder ett badkar? Hur lång är personen som ska bada? Ska det också gå att duscha i badkaret?

Vill du ha känslan av ett spa och välja ett bubbelbadkar?

Ska badkaret stå på tassar, vara inbyggt eller ett hörnbadkar?

Oavsett vilken typ av badkar du väljer så har vi på Bolist har många olika badkar i vårt breda sortiment. Större delen av våra badkar kommer från Hafa, ett välkänt och högkvalitativt varumärke inom badrumsprodukter. Genom att samarbeta med ledande leverantörer kan vi garantera produkter som håller längre. Givetvis hittar du även reservdelar till din duschkabin hos oss. Vi har bland annat golvlister, duschstänger och duschlister i vårt utbud.

Välkommen in till BOLIST i Broby, oavsett om du bor här i Broby, i Kristianstad, Älmhult, eller Hässleholm har vi rätt badkar eller dusch för ditt badrum.

Hos BOLIST finner ni hela vårt produktsortiment. Kika i vår katalog nedan eller klicka här för att komma direkt till våra produkter och göra en beställning på BOLIST´s sida.