OUTLET

Fina dörrar till ditt hem i Hässleholm eller Broby med omnejd

Letar du efter fönster och dörrar till din bostad i Hässleholm eller Broby med omnejd?

Då bör du komma förbi vår outlet hos BOLIST i Broby.

Där hittar du alltid fönster och dörrar till en mycket bra kvalitet, samtidigt som priset är lågt. Hos oss hittar du allt från ytterdörrar och portar till balkongdörrar och innerdörrar. Vi har även ett brett utbud av fönster i olika storlekar – allt till förmånliga priser.

Billiga fönster för dig som bor i Hässleholm

När det är dags att renovera fönster i din bostad eller sommarstuga är det alltid värt att först ta en tur till vår outlet, den hittar du intill BOLIST i Broby. Vi har ett brett utbud av fönster, du kan hitta både de som hängs på höger och vänster sida, vi har vridbara fönster och fönster som är fasta och ej öppningsbara.

Naturligtvis hittar du även passande tillbehör till dina fönster, som fönsterlås och hakar.

Du har möjligheten att välja fönster i aluminium eller trä och de är av högsta kvalité för att du ska kunna njuta av dem i många år. De har låga u-värden så att du kan börja spara energi från dag ett. Med täta och välisolerade fönster slipper du både dragiga rum och kallras.

Våra produkter har tillverkats efter modern standard och är självklart CE-märkta.

Det lönar sig att köpa kvalitet när man investerar i nya fönster. Dåligt isolerade glasrutor är oftast den största orsaken till värmeförlust i en bostad. Värme kan läcka ut genom både glas, båge eller själva karmen. Andra gånger kan det bero på luftrörelser mellan glasen. Att köpa moderna fönster eller altandörrar tillverkade med ny teknik kan göra under för inomhusklimatet.

Brett utbud av dörrar på vår outlet i Broby

I vår outlet i Boby har vi samlat ett brett utbud av högkvalitativa dörrar. Du hittar allt från ytterdörrar och portar till balkongdörrar och innerdörrar. Planerar du för att sätta in en ny altandörr eller balkongdörr är det extra viktigt att dörren håller vinden borta och inte heller släpper in andra objudna gäster. Tillsammans med ett stabilt lås med hög säkerhet försvårar det dessutom inbrott så att du kan känna dig trygg. Dessutom kan en ny altandörr påverka inomhusklimatet positiv, spara energi och minska kostnaderna.

Vi är också stolta över att vi har altandörrar med personsäkrat glas, som skydd om olyckan skulle vara framme.

 

Välkommen in! I vår outlet hittar du fönster och dörrar till förmånliga priser. Det är värt ett besök, oavsett om du kommer från Broby, Hässleholm, Kristianstad eller Älmhult.

 

Mehrdad

”Hej, jag heter Mehrdad Vesal Azad och är ansvarig för outletlagret hos BOLIST Broby. Här hittar du massor av dörrar, fönster, skruvar och annat till kraftigt reducerade priser. Välkommen!”

Mehrdad Vezal Azad, säljare, BOLIST Broby