LEVERANTÖRER

Rejäl kvalitet och prisvärda produkter – träffa BOLIST Brobys leverantörer

Hos oss kan du vara säker på att hitta det du behöver när du behöver det. Därför samarbetar vi enbart med de bästa leverantörerna av byggmaterial och verktyg. I listan ned ser du vilka varumärken som vi erbjuder. Välkommen in till butiken!

Thomée är en av BOLIST Brobys leverantörer. Björn Riving från Thomée besöker oss regelbundet för att se över sortimentet.

“Jag håller på att utöka sortimentet och har med mig flera nyheter, berättar Björn glatt. Nytt för i år är bland annat fönsterskruvar, Nivåskruv Levelfix, som man kan använda vid nivåjustering av fönsterkarmar. Man sätter helt enkelt skruvarna i väggen och ställer fönstret ovanpå, istället för att använda klossar och kilar.”

Thomée är BOLIST Brobys leverantör av FASTs breda sortiment av fästelement. Deras produkter håller hög kvalitet och dessutom är det är roligt att FASTs produkter packas på nära håll i Malmö.

“Vi har samarbetat med BOLIST Broby i flera år och det fungerar jättebra tycker jag. Det är alltid lika roligt att komma hit.”

Nedan listas våra leverantörer av bland annat byggmaterial och verktyg. Deras produkter finns i vår bygghandel i Broby.
Moelven
sodra
Isover
Thomee
Isola
dlh
finja
GOP
Swedoor Jeld wen
hitachi
benders
monier
traryds
ballingslov
Tegelmaster
Jabo
Lindab