Företaget

4600 kvadratmeter byggvaruhandel för dig som bor i Broby och Kristianstad

 

BOLIST i Broby är inte bara en vanlig byggvaruhandel för dig som bor i Broby, Kristianstad, Hässleholm eller Älmhult. Det är en given partner för dig som ska bygga nytt eller renovera. Hos oss hittar du allt som behövs för att bygga ett hus och det mesta du behöver för att bo i det.

BOLIST Broby erbjuder byggmaterial av välkända fabrikat och har en välfylld butik samt uppvärmd lokal för lister. Under våren 2020 öppnade vi också en ny fräsch avdelning för färg. Där kan du få hjälp med att välja rätt nyans, bryta egna färger och enkelt välja en ny kulör med vår Colour Tester.

I vår outlet finns dörrar, portar, fönster och många andra varor av hög kvalité till reducerade priser. Vi har kunnig personal som ger dig råd, tips och hjälp kring allt från att bygga nytt, renovera, byta fönster eller måla och genom BOLIST I Broby kan du få beställt material levererat direkt till byggplatsen via vår kranbil och lastbil.

Vi har också ett stort utbud när det gäller trädgårdsartiklar. Allt från gräsklippare, till skruvdragare, grillar och tralltvätt.

 

Välkommen till oss!

BOLIST Broby – en gedigen byggvaruhandel för dig som bor i Broby och Kristianstad

 

Janne

 

”Jag heter Janne Norrman och tog över Sjöbergs Byggmaterial 2012 när den förre ägaren Anders Sjöberg ville dra sig tillbaka. Jag fick faktiskt frågan när jag var i butiken och handlade, så på den vägen är det. Jag har inte varit i byggbranschen tidigare, men har stor erfarenhet som entreprenör och företagare. För mig är det viktigt att BOLIST Broby är en bygghandel där det är trevligt att handla och trevligt att jobba. Kvalitet och service till kunderna, och en bra arbetsmiljö för de anställda är det jag brinner för. BOLIST Broby ska vara den bästa bygghandeln och det självklara valet för alla som bor i närområdet. Välkommen!”

Janne Norrman, VD och ägare, BOLIST Broby

Inger

 

”Jag trivs otroligt bra här. Mitt arbete är väldigt omväxlande, allt från fakturering och registrering av lagersaldo till att hjälpa till i butiken när det behövs. Det är alltid roligt att träffa våra trevliga kunder. Företaget har växt mycket, och snabbt. Det är fantastiskt roligt att få vara med om den utvecklingen.”

Inger Malmberg, ansvarig för bokföring och administration, BOLIST Broby

En av våra nöjda kunder

 – Vi handlar allt material hos Janne. Bolist Broby är kundvänliga, har en hög servicenivå och vi kan använda deras lager. Det fungerar alltid lika bra.

Roger Nilsson, RN Bygg

Effektivt för våra kunder

– Vi har hyr lokaler av Janne och har förlagt vår produktionslinje dit. Det har gjort att vi sparat enormt mycket tid på logistiken, berättar Fredrik Nilsson. 

Fredrik Nilsson, Fredrik Nilsson Bygg och Entreprenad