Företaget

4600 kvadratmeter bygghandel av bästa kvalitet

 

Hos oss hittar du allt som behövs för att bygga ett hus och det mesta du behöver för att bo i det. BOLIST Broby erbjuder byggmaterial av välkända fabrikat och har en välfylld butik samt uppvärmd lokal för lister. I vår outlet finns dörrar, portar, fönster och mycket annat till reducerade priser. Råd, tips och hjälp får du av vår kunniga personal och genom BOLIST Broby kan du få beställt material levererat direkt byggplatsen via vår kranbil och lastbil.

Välkommen till oss!

BOLIST Broby – det naturliga valet för konsument och proffs

Janne

 

”Jag heter Janne Norrman och tog över Sjöbergs Byggmaterial 2012 när den förre ägaren Anders Sjöberg ville dra sig tillbaka. Jag fick faktiskt frågan när jag var i butiken och handlade, så på den vägen är det. Jag har inte varit i byggbranschen tidigare, men har stor erfarenhet som entreprenör och företagare. För mig är det viktigt att BOLIST Broby är en bygghandel där det är trevligt att handla och trevligt att jobba. Kvalitet och service till kunderna, och en bra arbetsmiljö för de anställda är det jag brinner för. BOLIST Broby ska vara den bästa bygghandeln och det självklara valet för alla som bor i närområdet. Välkommen!”

Janne Norrman, VD och ägare, BOLIST Broby

Inger

 

”Jag trivs otroligt bra här. Mitt arbete är väldigt omväxlande, allt från fakturering och registrering av lagersaldo till att hjälpa till i butiken när det behövs. Det är alltid roligt att träffa våra trevliga kunder. Företaget har växt mycket, och snabbt. Det är fantastiskt roligt att få vara med om den utvecklingen.”

Inger Malmberg, ansvarig för bokföring och administration, BOLIST Broby